Tilslutning af computeren til Kaspersky Small Office Security administrationskonsollen

Du kan logge ind på Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkontoen ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode eller med din Google-, Facebook- eller Apple-konto. Hvis du allerede har en konto, kan du konfigurere hurtigt login med din Google-, Facebook- eller Apple-konto i vinduet, der bruges til at forbinde din enhed med Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkontoen. Dette er muligt, hvis du, da du oprettede Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkontoen, brugte e-mailadressen fra din Google-, Facebook- eller Apple-konto.

Det er ikke muligt at logge på med Facebook, Google og Apple i visse regioner. Se venligst denne artikel for flere informationer om restriktioner i Rusland (kun tilgængelig på engelsk og russisk).

Sådan forbinder du computeren til Kaspersky Small Office Security administrationskonsollen:

1. Installer Kaspersky Small Office Security på den computer, hvis beskyttelse du vil administrere.
  2. Åbn programmets hovedvindue.
  3. Gå til Profil afsnittet.
  4. I vinduet Log på administrationskonsollen skal du klikke på knappen Log på.
  5. Indtast administratoradgangskoden. Dette trin er tilgængeligt, hvis beskyttelse af adgang til programadministrering er aktiveret.
  6. I vinduet med kontoforbindelse skal du vælge den forbindelsesmetode, som du synes er mest bekvem:
    • Log ind med en e-mailadresse. Indtast din e-mailadresse i tekstfeltet. En besked med et link til oprettelse af adgangskode sendes til den angivne e-mailadresse.

Hvis du konfigurerede totrinsbekræftelse på din Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkontoen, sendes en sms med verifikationskoden til din telefon. I indtastningsfeltet skal du indtaste verifikationskoden og klikke på Fortsæt.

• Log ind med Google-, Facebook- eller Apple-konto.
      1. Klik Log ind med Google, Log ind med Facebook, eller Log ind med Apple.

Dette åbner et browservindue; i det vindue skal du logge ind på din Google-, Facebook- eller Apple-konto og tillade, at programmet får adgang til din e-mailadresse.

Hvis du ikke har en Google-, Facebook- eller Apple-konto, kan du oprette en og fortsætte med at konfigurere hurtigt login til Kaspersky Small Office Security administrationskonsol.

Hvis totrinsbekræftelse er konfigureret for din Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkonto, skal du konfigurere hurtigt login på din konto på Kaspersky Small Office Security administrationskonsol-webstedet og derefter gå tilbage til programmet og logge på med Google, Facebook eller Apple.

Hvis du bruger Microsoft Edge-browseren til at konfigurere login til Kaspersky Small Office Security administrationskonsol, skal du bruge en version af Microsoft Edge baseret på Chromium 77.x eller nyere. I tilfælde af en forbindelsesfejl skal du vælge en anden browser som din standardbrowser, installere den nyeste version af Microsoft Edge-browseren eller opdatere Microsoft Windows-operativsystemet.

2. Gå tilbage til applikationen og fortsæt med at oprette kontoen ved at klikke Fortsæt. Følg de efterfølgende instruktioner på skærmen.

Din enhed vil blive tilsluttet din Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkonto. Derudover kan du konfigurere en adgangskode til din konto på Kaspersky Small Office Security administrationskonsol-webstedet.

Databehandling ved login på kontoen

I nogle regioner beder programmet dig om at læse og acceptere Erklæringen vedrørende databehandling med det formål at bruge Web-Portal. Hvis du accepterer vilkårene i erklæringen, skal du klikke på Accepter.

Efter en vellykket forbindelse, viser afsnittet Profil oplysninger om din forbindelse til Kaspersky Small Office Security administrationskonsol. Du kan nu fjernadministrere beskyttelsen af din computer via Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkontoen.